Fanatic.com   F2.com   Mauisails.com   ION-essentials.com
         
  Powered by: Denmar Design  
 
Print functie: nog niet functioneel Help functie: nog niet functioneel Contac functie: nog niet functioneel  
 
 
 
Op dit moment is de zoekfunctie nog niet actief.
 
 
   
See you at The Mission 4th edition

Mission TV - action from the 3rd editionTHE MISSION 4th Edition 

ZATERDAG 25 & ZONDAG 26 AUGUSTUS @ ZEIL & SURFCENTRUM BROUWERSDAM
(GREVELINGEN / KABBELAARSBANK)
 

                                "BREATHTAKING !!!! SWEEPING AND EXCITING." ......        
"This is what in call serious fun!"
................            

                                              "THE PERFECT EVENT".......... Tonky Frans                                       "SPECTACULAR!" ..........Taty Frans 

            "WHAT A WAY TO GET STOKED!" ........  Peter Volwater                                          "AMAZING!!!!"......... Jonsas Ceballos


WAT?  

Slalom, Test, Fun, BBQ, Party, voor Iedereen, Jong en Oud.

Op 25 & 26 augustus, organiseert Project44, importeur van Fanatic, F2, MauiSails en ION, samen met zijn teamriders de vierde Mission.  "The Mission"  is niet zomaar een evenement, dat moet je beleven. De te varen discipline is: "Downwind Fun Slalom"

De Maximum zeilmaat is 9,5m2

WIE?

Iedereen mag meedoen, van jong tot oud. We doen het volgens de Olympische gedachte, "meedoen is alles waar het om draait." De fun staat voorop maar natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen. We hebben de categorieën als volgt verdeeld: 

Girls t/m 14 (25/08/2007 nog geen 15)     

Chicks 15 t/m 18 jaar (op 25/08/2007 nog geen 19)      

Ladies >19 jaar      

Boys t/m 14 (25/08/2007 nog geen 15)     

Guys 15 t/m 18 (25/08/2007 nog geen 19)     

Men >19 jaar

Masters > 35 jaar

Pro-fleet (verplicht voor ervaren wedstrijdsurfers - Top20 nationale ranking)

WAAR?

Zeil & Surfcentrum Brouwersdam (Grevelingen / Kabbelaarsbank)

WANEER?

Zaterdag 25 & Zondag 26 Augustus 2007

WAT MEER?

TEST >>>> Tijdens het evenement kun je de nieuwste materialen testen.

CLINICS >>>> Nationale en Internationale teamriders presenteren de nieuwste 2008 materialen en leggen uit waarom ze wat hebben gedaan.  Wil je alles weten over de producten, kom langs en je kunt ze persoonlijk het hemd van het lijf vragen. Ook als je geen deelnemer bent, kun je uiteraard komen kijken, vragen en aan de clinics deelnemen.

BATTLE OF GIANTS >>>> We hebben een behoorlijke lading World Cup toppers uitgenodigd, naast dat ze de deelnemers per groep gaan coachen en begeleiden tijdens de slalom wedstrijden, laten we ze natuurlijk niet zomaar weer naar huis gaan. Tijdens de "Battle of Giants", een Freestyle Super session, zullen ze op beide dagen het maximale uit hun materiaal en de omstandigheden halen. Naast de Freestyle Battle doen we er dit jaar voor het eerst ook een slalom Battle bij.

FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST >>>> Zaterdag avond, na een dag van lekker surfen en een hoop lol, gaan we eerst chillen bij de BBQ, daarna verzorgen DJ Ray on Deckz en Jonathan de rest van de avond.

WIE ZIJN DE GIANTS? 

Fanatic, F2, MauiSails en ION zullen een aantal van hun top World Cup riders richting The Mission sturen. (wie dat zijn, zullen we in de komende tijd te weten komen.

PROGRAMMA?

ZATERDAG:

9:00 - 10:30  aanmelden     

11:00 presentatie Giants, coach toewijzing en skippers meeting     

13:00 eerste start Slalom    

15:00 (ongeveer) "Battle of Giants"     

15:30 vervolg Slalom wedstrijd     

±19:00 BBQ      na de BBQ zetten  DJ Ray on Deckz en Jonathan de muziek in en zullen we tot in de late uurtjes feesten. Ergens tussen 22:00 en 23:00 onderbreken we even voor deel 1 van de Tombola met o.a. een board, zeil, pakken en heel veel anders.

ZONDAG

9:30 skippers meeting     

10:00 eerste slalom start     

13:00 (ongeveer) "Battle of Giants (part II)"     

14:00 - 16:00  finales slalom     

17:00 Prijsuitreiking en deel 2 van de Tombola

NOG MEER?

Jawel, we hebben nog meer........... We hebben de Sponsoren van dit evenement: Fanatic, F2, MauiSails, ION en Zeil & Surfcentrum Brouwersdam flink uitgekleed. Gezamenlijk hebben ze gezorgd voor een zeer goed gevulde Tombola met o.a. Boards, Zeilen, Pakken, Masten, Gieken maar ook T-shirts, tassen, DVD's etc, etc. Als ik zo die stapel materiaal zie, lijkt het me sterk als niet iedere deelnemer iets wint.

WAT VERDER? 

Nou, inschrijven lijkt me........

Voorinschrijven kost 30,- en ter plekke, op de dag zelf 40,- Euro. Voor dit geld mag je meedoen met alles wat hier boven staat (Slalom, test, BBQ, Feest, Tobola) , krijg je een event T-shirt, een tas met goodies en nog een aantal verassingen.

CAMPING?

Deelnemers aan The Mission mogen tegen een gereduceerde prijs overnachten op Camping Port Zélande. Er moet minimaal 1 deelnemer van The Mission op de plaats overnachten (dit m.b.t. gezinnen waarvan bijv. de kinderen meedoen). Hieronder het prijsoverzicht zoals afgesproken in het overleg;

Kosten normale plaats  

Het hoogseizoenseizoen tarief ligt normaal op € 25,75. Voor de deelnemers van “The Mission” bieden wij een speciale prijs van € 22,50 per nacht deze plaatsen zijn inclusief stroom, zwembadkaartjes, toeristen belasting en uiteraard het gebruik van de facilitaire voorzieningen. De prijs is inclusief 3 personen, elke extra persoon tot 6 personen betaalt € 5,10 per nacht boven op het bovenstaande tarief.  

Plaats op het trekkersveld  

Normaal is een plaats op het trekkersveld € 21,00 en wij bieden deze jullie aan voor de speciale prijs van € 18,50,- per plaats met maximaal 3 personen. LET OP, op deze plaatsen is er geen mogelijkheid tot het gebruiken van stroom en is alleen geschikt voor tentjes. Wel zijn de zwembadkaartjes en toeristenbelasting inclusief en uiteraard hier ook het gebruik van de facilitaire voorzieningen. LET OP, er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar op het trekkersveld voor maximaal 3 personen. Auto’s zijn op het trekkersveld niet toegestaan!  

LET OP, de toeristen belasting is dit jaar inclusief de dagprijs..

Voor gasten die in de auto slapen is het niet toegestaan om meer als 2 auto’s per plaats te zetten.  

Het gereduceerde tarief voor deelnemers aan The Mission geldt voor 2 dagen dit is van vrijdag 24 augustus op zaterdag 25 augustus en zaterdag 25 augustus op zondag 26 augustus. Mochten de deelnemers langer op de camping willen verblijven, kan dit natuurlijk altijd, alleen wel tegen het normale tarief.

De receptie is het weekend van “The Mission” van 9.00 tot 23.00 uur geopend.

Tel. Camping voor reserveringen +31 (0)111 67 40 00    www.campingportzelande.nl

 

 

HOE INSCHRIJVEN?

Dat gaat zeer eenvoudig via HET ONLINE INSCHRIJFFORMULIER. en maak 30 Euro over aan: Stichting Project44 Ter Aar, Fortis Bank Leimuiden nr. 84.69.81.785 onder vermelding van de volledige naam waaronder je hebt ingeschreven. Je inschrijving is pas compleet als het inschrijfgeld bij ons binnen is.

Indien we maandag 20 augustus nog geen inschrijfgeld hebben ontvangen, dient het inschrijfgeld a 40,- Euro ter plaatse worden voldaan!

Betaling tegen voorinschrijf tarief kan ook contant bij Surfcentrum Brouwersdam t/m woensdag de 22e augustus

MEER INFO?

www.windsurfers.nl     /      +31 (0)172 600717

 


THE JOURNEY CONTINUES
 
 
   

The Mission 4th edition - Schrijf je in voor het te laat is!

 

Babes
 
     
 Hieronder vind u onze contact gegevens
   

Surf Unlimited Trading b.v.
Postbus 42
2460 AA Ter Aar
Telefoon: 0172 600717
Fax: 0172 607285
email:
 info@surf–unlimited.nl

 
   
 

 Surf Unlimited:
 * Fanatic (www.fanatic.com),
 * F2 (www.f2.com),
 * Arrows (www.arrows-sails.com),
 * Simmer (www.simmer-sails.com),
 * Maui Fin Co (www.mauifin.com);
Mede mogelijk gemaakt door:
 Denmar Design